
فهرست مطالب
پروفیل صنعتی چیست ؟ سال پرتکرار بسیاری از کاربران نحوه تولید و کاربرد پروفیل صنعتی است. از این رو در این مطلب به پاسخ این سوال می پردازیم. پروفیل سطح مقطعی از فراورده های فولادی است و در دو بخش پروفیل صنعتی و ساختمانی طبقه بندی می شود. از پروفیل های صنعتی می توان در سازه ها عظیم بیلبوردهای تبلیغاتی، پل ها ، ساختمان های اسکلت فلزی و ساخت تجهیزات صنعتی استفاده نمود. استفاده از پروفیل های ساختمانی تنها محدود به ساخت سازه ها می شود.
پروفیل مقطعی فولادی می باشد که به دو دسته پروفیل صنعتی و ساختمانی تقسیم می شود. پروفیل های صنعتی در سازه های فلزی بزرگ، پل ها، تابلوهای تبلیغاتی عظیم ، صنایع نظامی، ساخت تجهیزات صنعتی و … کاربرد دارند. اما عمده کاربرد پروفیل های ساختمانی مربوط به امور ساختمانی است. لازم به ذکر است که قیمت پروفیل ساختمانی با پروفیل صنعتی متفاوت است. از این رو در این مقاله می خواهیم شما را با قیمت انواع پروفیل ها و ویژگی این محصولات آشنا کنیم. بنابراین این مقاله را تا انتها مطالعه نمایید.
قیمت پروفیل در بازار آهن
در این بخش از مقالات آهن ملت منحصرا به قیمت پروفیل صنعتی ، مشخصات و کاربردهای آن می پردازیم. این محصول از ورق سیاه با ضخامت بالا تولید می شود و با نام پروفیل سنگین در بازار آهن شناخته می شود. پروفیل سنگین با توجه به ضخامت و ابعاد ورق سیاه استفاده شده دارای وزن متفاوتی می باشد. از پروفیل های صنعتی در سازه های فلزی عظیو کوچک نیز استفاده می شود. بنابراین قیمت این محصول در برآورد هزینه کلی سازه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد. قیمت پروفیل صنعتی تحت تاثیر ورق سیاه می باشد و دستخوش بسیاری از تغییرات قرار می گیرد.
ابعاد و اندازه های پروفیل
پروفیل های صنعتی با شکل چهارگوش تولید و روانه بازار می شوند. در جدول مندرج در صفحه پروفیل صنعتی می توانید ابعاد و اندازه های مطابق با استاندارد های جهانی را مشاهده نمایید. تولید پروفیل های صنعتی در مقایسه با دیگر پروفیل ها با توجه به هزینه تولید ، بیشتر می باشد. از سوی دیگر دارا بودن ضخامت بالا پروسه تولید پروفیل صنعتی را وارد فاز چند مرحله ای می کند و به قیمت آن می افزاید.
فرایند تولید پروفیل صنعتی با ضخامت بالا
در زمان شروع برشکاری، پهنای ورق محاسبه می شود. سپس بایستی خط تولید را تنظیم و کالیبره کنند. این امر خود فرایندی زمانبر است و برای آن از دستگاه های پرس سنگین استفاده می شود. جهت ایجاد درز در پروفیل ها قالب ها به شکل مدور تبدیل شوند. در این مرحله ابعاد پروفیل مشخص می گردد و و در آخرین مرحله محصول نیمه تکمیل شده از این قالب ها عبور می کند.
می توان گفت پروفیل های سنگین درجه یک به عنوان یکی از بهترین گزینه ها جهت خریداری در نظر گرفته می شود اما می توان متناسب با نیاز از پروفیل های درجه پایین تر استفاده نمود. کیفیت پروفیل ها در استاندارد ISO EN 10219.1 ذکر شده است. سطح کیفیت پروفیل سنگین تولید شده درجه های مختلفی در این پروفیل ایجاد می کند.
همانطور که پیشتر ذکر شد پروفیل های صنعتی در سازه های فلزی، پل ها، تابلوهای تبلیغاتی و … استفاده می شود. همچنین ساختمانهایی با کاربری مانند واحد های صنعتی و کارگاهی نیز در فرایند ساخت از این محصول سود می برند. پروفیل ها نیز در شکل قوطی در ساخت ستون ، باکس و باربرها به کار می رون و در تکمیل ساخت خرپاهای بسیار بزرگ مورد استفاده قرار می گیرند.
در بخش ها بعدی پاسخ سوال پروفیل صنعتی چیست را با بررسی موارد زیر در اختیار شما قرار می دهیم:
- پروفیل سنگین چیست؟
- استفاده از پروفیل صنعتی به چه زمانی بر میگردد؟
- جزییات پروفیل
- نحوه تولید پروفیل
- و مکان ها تولید پروفیل
پروفیل صنعتی چیست؟ (پروفیل سنگین)
پروفیل سنگین در واقع مقاطع فولادی توخالی هستند و با توجه به ابعاد و اندازه کارایی متفاوتی دارند. پروفیل های صنعتی همان پروفیل های ساختمانی با اندازه بالای 12 سانتی متر و ضخامت بالای 6 میلیمتر می باشند. در بازار آهن پروفیل های ساختمانی و صنعتی در دو دسته جداگانه قرار می گیرند. پروفیل های صنعتی دارای توان بسیار بالایی هستند و در سازه های عظیم بخش های صنعتی توسط ناظران پروژه خریداری می شوند.
استفاده از پروفیل صنعتی به چه زمانی بر میگردد؟
می توان گفت استفاده از مقاطع فولادی سنگین در صنعت ساختمان به مدت ها پیش بر میگردد. تکامل استفاده از این سطح مقطع فولادی رابطه مستقیمی با توسعه صنعت فولاد دارد. در گذشته مفاهیم پروفیل صنعتی و ساختمانی بسیار مجزا نبود اما با بروز تغییرات در شیوه زندگی انسان و گسترش شهر ها این تغییر خود را نشان داد. ذاز زمان گسترش آپارتمان ها و روی آوردن بسیاری از افراد به آپارتمان نشینی ساختمان های بلند ساخته شد.
از پس آن ساخت هتل ها، رستوران ها، مراکز خرید و … با تعداد طبقات بالا در دستور کار قرار گرفت. بنابراین از فولاد برای ایجاد اسکلت این سازه ها استفاده شد. سپس این سطح مقاطع به صورت دورانی و با گذشت زمان به صورت چهار گوش در اجزای ساختمان به کار رفت. با مشاهد سازه های باسیتانی می توان گفت ستون های چوبی و سنگی به نوعی پروفیل های اولیه قلمداد می شوند.
جزییات پروفیل
پروفیل صنعتی همواره با استاندارد BS EN 10219 در بازارهای جهانی شناخته می شود. در بخش اول این گواهی مشخصات فیزیکی و شیمیایی و در بخش دوم آن ابعاد مربوط به این پروفیل گردآوری شده است.
نحوه تولید پروفیل
نحوه تولید پروفیل صنعتی چند مرحله عملیاتی را در برمی گیرد. در بخش زیر به شرح این مراحل می پردازیم:
- در این مرحله عرض ورق خام برای تولید پروفیل اندازه گیری می شود. این اندازه گیری با هدف تولید پروفیل در سایزهای مختلف در نظر گرفته می شود. موارد مانند ضخامت ورق، و محاسبه مقداری اضافه جهت پرتی های جوشکاری محاسبه می گردد.
- در این مرحله دستگاه قالب جهت عبور ورق کالیبره می شود. همچنین در این فاز دو لبه ورق جهت مشخص نمودن نقطه جوش به یکدیگر نزدیک می شود. در پایان عبور مرز نقطه جوش در دو سر ورق به صورت یک خط مشخص می شود و سپس جوش داده می شود.
همانطور که پیش تر ذکر شد، کاربرد پروفیل صنعتی عمدتا در سازه های بسیار بزرگ است. پروفیل صنعتی در سازه هایی مانند، پل ها، ماشین آلات و تجهیزات صنعتی، پل ها و … مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از پروفیل صنعتی نیز در صنایع نظامی بسیار مشهود است.
چه کارخانه هایی عهده دار تولید پروفیل هستند؟
امروزه در ایران کارخانه های متعددی در حال تولید پروفیل صنعتی هستند. این کارخانه ها دارای استاندارد های بین المللی و مجهز به پیشرفته ترین ماشین آلات جهت تولید پروفیل باکیفیت هستند.
لیست کارخانه های تولید پروفیل صنعتی
- جهان پروفیل پارس
- شرکت نورد لوله یاران
- لوله و پروفیل صابری
- گروه صنعتی تهران شرق
- فولاد هیربد
- نورد پروفیل ساوه
- و …
قیمت پروفیل صنعتی در آهن ملت
شما کرابران گرامی میتوانید جهت دریافت آخرین قیمت پروفیل صنعتی با کارشناسان آهن ملت در تماس باشید. همچنین در صفحه محصولات می توانید به لیست قیمت پروفیل صنعتی دسترسی داشته باشید. برای اطلاع از قیمت انواع میلگرد ، قیمت تیرآهن ، قیمت پروفیل ، قیمت لوله ، قیمت نبشی ، قیمت ورق ، قیمت سپری ، قیمت ناودانی و دیگر آهن آلات میتوانید به سایت آهن ملت مراجعه نمایید و یا با کارشناسان فروش در تماس باشید.